PRISGARANTI |   FRI FRAGT OVER 499,-   |   30 DAGES RETURRET

Om French Living

Ideen med French Living er at skabe den foretrukne webshop indenfor den på en gang romantiske, rå, boheme – og vintageagtige franske stil, som er elsket og kendt verden over for sin afslappede elegance. Hos os finder du alt det skønneste og nyeste indenfor brugskunst og interiør i fransk stil. Så når du handler hos os går rejsen til Frankrig,- møbler i sarte farver med afskallede overflader og patina, smukke kaminspejle, tekstiler i bløde kvaliteter og fine nuancer, skønne prismelysekroner og nostalgisk fil de fer og vintage som er med til at fuldende stilen.

Bag Webshoppen står Maria Alexandra Rantzau Schimmel, som har en lang karriere inden for mode – og interiørbranchen. Hun har en sikker sans for stil og stilarter og heraf har hun grundlagt 4 webshops, hvori du finder vidt forskellige stilarter.

French Living er trods sit navn en 100% dansk drevet webshop, men med en stor forkærlighed til at som er fransk og smager lidt af Frankrig.

Vores udvalg af møbler, brugskunst og interiør er bredt og unikt, og der er en personlig helhed og stil hele webshoppen igennem, hvilket gør det nemt for vores kunder at handle og sætte varerne sammen, så det passer ind i netop deres hjem.

Vi finder vores møbler og interiør på messer og rejser både i udlandet og herhjemme. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vore kunder det smukkeste og største udvalg af fransk stil, som kan sættes sammen på kryds og tværs. Vi tilsigter derfor at føre et bredt varesortiment, som passer ind i den romantiske franske stil og som emmer af personlighed.

Vi hjælper gerne vores kunder med spørgsmål vedrørende indretning, så er du i tvivl om noget, er du velkommen til at skrive til os på info@frenchliving.dk eller ringe på telefon 61368634, og vi vender tilbage med vores bedste indretningstips og løsninger.

Vi påtager os også gerne opgaver med at indrette hele hjem, virksomheder eller bare et enkelt værelse.

Hos French Living kan du udelukkende handle via vores webshop og har åbent 24 timer i døgnet, så du kan handle i ro og mag, og på det tidspunkt der passer lige netop dig.

Vi håber, at du finder inspiration og få en god oplevelse ud af at besøge vores webshop. Rigtig god fornøjelse 😉

Vores andre webshops

Amazing Living:

Best Living:

Amazing Rugs:

Stori:

Hos Stori finder du lækre velvære produkter til krop og sjæl fra mærker som Meraki, samt delikatesset i from af salte, krydderier og meget mere fra mærker som Nicolas Vahé.

Kontakt os

Telefon: 61 36 86 34
info@frenchliving.dk

Engholm Vej 10, 3100 Hornbæk, Danmark
Mandag til fredag: 9-16

Vores team

 • mor

  Maria Schimmel

  Stifter og ejer

 • IMG_5694 B.W square

  Lucas Rantzau

  Branding og IT

Opdaterer…
 • Ingen varer i kurven.
'; var s=document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(o,s); })();