Om French Living

Visionen med French Living er at skabe den foretrukne internetforretning indenfor brugskunst, møbler og alt hvad der går under kategorien boliginteriør. I kraft af vores mange års erfaring inden for branchen, bestræber vi os på at skabe en personlig stil og stemning via vores brugskunst og interiør. Boligen er vores faste base, og der skal være rart at være. Vores udvalg i brugskunst og møbler er bredt og unikt, og der er en personlig helhed hele forretningen igennem, hvilket gør det nemt for vores kunder at handle og sætte varerne sammen, så det passer ind i netop deres hjem.

Vi finder vores brugskunst og interiør både i udlandet og herhjemme. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vore kunder det smukkeste og største udvalg af brugskunst og møbler, som kan sættes sammen på kryds og tværs. Vi tilsigter derfor at føre et vare sortiment, som passer ind i den lyse nordiske stil og som emmer af personlighed. Vi hjælper gerne vores kunder med spørgsmål vedrørende indretning, så er du i tvivl om noget, er du velkommen til at skrive til os på info@fenchliving.dk eller ringe på telefon 61368634, og vi vender tilbage med vores bedste indretningstips og løsninger.

For os er kvaliteten meget vigtig og designet skal være i top og gedigent, hvilket selvfølgelig afspejler sig i vores brugskunst og interiør.

Vi påtager os også gerne opgaver med at indrette hele hjem, virksomheder eller bare et enkelt værelse.
Vi har igennem flere år hjulpet rigtig mange af vores kunder, med at skabe denne helt unikke stemning i deres hjem og finde de bedste løsninger. Indretning er vores lidenskab, og vi bruger lang tid på at finde det helt rigtige brugskunst, møbler og interiør til vores forretning.

Hos Frenchliving.dk kan du udelukkende handle via vores online forretning. Vi har åbent 24 timer i døgnet, så du kan handle i ro og mag, og på det tidspunkt der passer lige netop dig.

Vi håber, at du finder inspiration og få en god oplevelse ud af at besøge vores hjemmeside med brugskunst, møbler og interiør.

Rigtig god fornøjelse 😉

Kontakt os

Telefon: 61 36 86 34
info@frenchliving.dk

Engholm Vej 10, 3100 Hornbæk, Danmark
Mandag til fredag: 9-16

Vores team

 • mor

  Maria Schimmel

  Stifter og ejer

 • IMG_5694 B.W square

  Lucas Rantzau

  Branding og IT

Opdaterer…
 • Ingen produkter i kurven.
'; var s=document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(o,s); })();